Милиардерът и създател на Microsoft Бил Гейтс е написал книгата

...
Милиардерът и създател на Microsoft Бил Гейтс е написал книгата
Коментари Харесай

Бил Гейтс написа книга как да предотвратим следващата пандем...

Милиардерът и основател на Microsoft Бил Гейтс е написал книгата " Как да предотвратим идната пандемия ", която ще бъде оповестена през май 2022 година

" В книгата разказвам съответни стъпки, които можем да предприемем, с цел да спрем бъдещи пандемии, само че и да подобрим здравните грижи за всички хора по света. Набелязвам уроците, които можем да извлечем от тази пандемия, нововъведенията, от които се нуждаем, с цел да спасим човешки животи ", написа Гейтс в блога си.

Милиардерът също по този начин даде обещание да разкрие " постоянните си диалози " с водачи в региона на публичното здраве, в това число с основния доктор по инфекциозни заболявания на Америка Антъни Фаучи и генералния шеф на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус. Гейтс ще показа и " какво е да си обект на тайни теории ".

Милиардерът Бил Гейтс постоянно споделя мнението си за вероятните сюжети за пандемия от ковид. По-рано Гейтс съобщи, че броят на случаите на коронавирусни инфекции в страните ще намалее след вълната от варианта Омикрон, като коронавирусът последователно ще стартира да се третира като сезонен грип, написа standartnews.com.

Financial Times заяви, че фондация " Бил и Мелинда Гейтс " и английският фонд Wellcome Trust отпускат 300 млн. $ на Коалицията за нововъведения в региона на готовността за епидемии, която е помогнала за създаването на програмата Covax за доставка на ваксини в страните с ниски и междинни приходи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР