Милиардерът Джордж Сорос стои зад назначаването на четирима посланици на

...
Милиардерът Джордж Сорос стои зад назначаването на четирима посланици на
Коментари Харесай

Джулиани: Сорос е назначавал US посланици в Украйна

Милиардерът Джордж Сорос стои зад назначението на четирима посланици на Съединени американски щати в Украйна, измежду които е и това на Мари Йованович, заяви в изявление за списание „ Ню Йорк “ Рудолф Джулиани, който е адвокатъна американския президент Доналд Тръмп. „ Сорос сложи всичките четирима посланици там. И той наема сътрудниците на ФБР “, съобщи някогашният кмет на Ню Йорк.

Джулиани добави, че Сорос „ управлява “ Йованович. Според него медиите извършват заповедите на 89-годишния милиардер от маджарски генезис, като разказват фалшиви истории за него.

Мери Йованович, която бе отстранена от посланическия пост без пояснение, беше измежду главните очевидци по време на обществените чувания в следствието за импийчмънт на президента Тръмп. По време на показанията си съобщи, че се усеща " застрашена " от Доналд Тръмп. Йованович бе дипломат в Киев в интервала сред август 2016 година и май 2019 година

Според демократите, които стартираха продецурата за отстраняването на президента от власт, уволнението на Йованович е основало удобни условия Тръмп да изиска от президента на Украйна следствие на политически конкурент. Това е трябвало да стане по нерегламентран канал, за който главно се е застъпвал юристът на Тръмп Руди Джулиани. 

В Съединени американски щати сега е в ход процедурата за импийчмънт на президента Доналд Тръмп поради корист с власт и възпрепятстване на работата на Конгреса. Той е обвинен, че за персонални политически цели е упорствал украинските управляващи да проверяват Хънтър Байдън, работещ за енергийната компания „ Бурисма “. Неговият татко Джо Байдън е кандидат за номинацията на Демократическата партия на изборите за президент в Съединени американски щати следващата година.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР