Милиардерът Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес се насладиха

...
Милиардерът Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес се насладиха
Коментари Харесай

Някои мъже харесват евтини жени! Лорън Санчес предизвика лавина от коментари с роклята, с която се появи в Белия дом



Милиардерът Джеф Безос и годеницата му Лорън Санчес се любуваха на държавната вечеря, проведена през вчерашния ден от президента на Съединени американски щати Джо Байдън и първата дама Джил Байдън в чест на японския министър председател Фумио Кишида.

Двойката беше в положително въодушевление и не се разделяше през цялата вечер, само че Лорън притегли най-голямо внимание с избора на тоалет за това празненство.


Бившата журналистка се появи с рокля в бордо на марката " Rasario ", която коства 2200 $, а на напред във времето сложи обилната си гръд.

Тя също се похвали със фотосите в обществените мрежи, само че мнозина считат, че не е била уместно облечена за сходна гала в Белия дом.


„ Лорън Санчес облечена като продажница за вечеря в Белия дом “, „ Големи гърди, подпухнали устни и нулев усет “, „ Изглежда, че Джеф я е ​​взел от улицата “, „ Аз ли съм, или годеницата на Джеф Безос се облича непристойно По-голяма " част от времето? Искам да кажа, това беше в Белия дом. Иска ли той да наподобява по този начин? Вероятно. Ботокс, гръдни импланти, филъри... “, „ Беше женен за класна дама, само че не това искаше. Някои мъже доста харесват евтини дами “, гласят част от мненията в обществените мрежи.


Иначе Санчес обича да притегля вниманието с провокативните си тоалети, а профилът й в Instagram изобилства от фотоси в прилепнали и деколтирани рокли, които постоянно избира за събития, на които се появява с Безос.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР