Милиардер ще лежи доживот в затвора, защото е убил собствената

...
Милиардер ще лежи доживот в затвора, защото е убил собствената
Коментари Харесай

Закоравелите следователи са в шок! Милиардер уби по потресаващо жесток начин своята любима

Милиардер ще лежи доживот в пандиза, тъй като е умъртвил личната си жена по доста нечовечен метод. Местопрестъплението хвърлило в потрес даже и най-закоравелите следователи. В частност Диего Новела удушил и разрушил черепа на своята 39-годишна булка Габриела Албан, написа в. " Мирър ".

 Фото © Jamie Pyatt News LTD

По-рано тази седмица 44-годишният мъж бе приет за отговорен за ужасното ликвидиране. Впрочем, самият нарушител твърди, че под въздействието на опиати на него му се сторило, че Габриела се била трансформирала в дявол. Той призна в съда в Кейптаун, че гневно е нападнал дамата, тъй като е желал да убие злия дух.

 Фото © Jamie Pyatt News LTD

След като Диего удушил своята жертва, той още два часа се гаврил с тялото ѝ. Милиардерът разрушил черепа ѝ в пода на банята, а по-късно запушил гърлото ѝ с храна, заливайки лицето ѝ с шоколад и украсявайки го с бонбони и картофен чипс. Това обаче е единствено върхът на айсберга. За останалите потресаващи гаври с натрупа полицията е отказала да заяви. " Според мен, вие доста добре сте разбирали какво сте правили. Вие сте имали ясното желание да убиете дамата. Смятам ви за отговорен в убийството ", сподели съдията.

 Фото © Jamie Pyatt News LTD

Диего предложил на Габриела да посетят Южна Африка, тъй като там имало нравствен център, в който могли да излекуват лаймската ѝ болест. Преди да отпътуват обаче влюбените решили да се налудуват както си му е редът. Те наели стая в безценен хотел и си купили опиати.

Двойката се срещнала още в учебно заведение, само че тогава те се разделили поради любовта на Диего към опиатите.

След доста години двамата решили още веднъж да пробват, само че мъжът по този начин и не се бил трансформирал.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР