Миленко Рангелов, който преби до смърт жена си в Шекера,

...
Миленко Рангелов, който преби до смърт жена си в Шекера,
Коментари Харесай

Лъснаха скандални факти от миналото на циганина, пребил до смърт жена си в Пловдив

Миленко Рангелов, който преби до гибел жена си в Шекера, остава в ареста. Това реши преди минути Окръжен съд. 47-годишният мъж редовно тормозел половинката си, както и всичките им 9 деца, стана ясно по време на съвещанието, написа.

, 39-годишната Сийка Ангелова бе открита мъртва в дома си във вторник. Близки на пловдивчанката подали сигнал на 112 и на място пристигнала Спешна помощ. Медиците обаче забелязали следи от принуждение и алармирали полицията. На място дошъл дежурен екип, който направил оглед на произшествието.

На 39-годишната жена били нанесени голям брой удари по тялото с ръце и крайници и тя умряла от пострадванията.

По информация на прокуратурата Рангелов съвсем през целия ден нанасял удари по жена си. То я ритал най-вече в региона на корема и слабините. След следващата доза юмруци и шутове, Сийка получила скъсване на червата, в резултат на което умряла.
Цялата експанзия ставала пред очите на децата.

Обвиняемият постоянно тормозел и биел и тях. Нещо повече – против него имало заведено дело от Сийка за отбрана от домашно принуждение. Преди 20 дни Ангелова била в болница с солиден инсулт. След като се е прибрала у дома, била мъчно преносима.

Оказва се, че Рангелов и различен път е ставал клиент на правосъдната система. Той е наказан дружно със брачната половинка си Сийка за причиняване на телесна щета на служител на реда. Екшънът се разиграл в края на април.

Екип от Трето районно бил изпратен по сигнал в Шекера. Майка на 16-годишно момиче се оплакала, че щерка й излязла дружно с приятеля си и не се прибрала. Жената предположила, че щерка й е в дома на момчето.

Униформените посетили адреса на младежа, който се намирал на улица „ Кипарис” Още на вратата на дома, чиновниците на Министерство на вътрешните работи били нападнати с камъни и колове от пияните родители на момчето – Миленко и Сийка. Бащата замерил с камък единия служител на реда и го блъснал в лицето. Униформеният му сътрудник се намесил, само че майката го блъснала с кол в региона на главата.

За по-лека мярка от „ задържане под стража” в „ парична гаранция” настоя отбраната на Миленко. По думите на юрист Чингарова убийството не е съзнателно, а породено по несъобразителност.



„ От свидетелските показания на децата на Рангелов излиза наяве, че в среднощ той се е опитал да разсъни жена си. Той даже й викал: „ Ставай, ставай” и й удрял плесници.

Семейството твърди още, че в 00:15 минути са повикали кола за спешна помощ, само че такава не пристигнала. Тогава Сийка е била жива и даже е разговаряла със сина си Стефан. В 00:30 още веднъж е извикан екип на Бърза помощ. Когато медиците пристигнали, към този момент е установена смъртта”, съобщи в залата юрист Чингарова.

Тя уточни още, че клиентът й не би повлиял на очевидците – децата му, защото към този момент са разпитани пред арбитър.

„ Няма по какъв начин да се укрие, защото единствено той се грижи за деветте си деца. Работи и ги устоя. Няма по какъв начин съзнателно да желае да лиши децата от правото да имат майка”, добави юрист Чингарова.

„ ”Сама си падаше тази жена. Искам да се грижа за децата си. Имам и заем. Всичко за децата давам – закупувам им, на учебно заведение ги пущам, имат всичко”, сподели в последната си дума Миленко.

Магистратите обаче порязаха мераците му за по-лека мярка. Ареста си Рангелов може да апелира пред Апелативен съд.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР