Милена Драгийска е Мениджър на годината 2020. Главният изпълнителен директор

...
Милена Драгийска е Мениджър на годината 2020. Главният изпълнителен директор
Коментари Харесай

Милена Драгийска е Мениджър на годината 2020

Милена Драгийска е Мениджър на годината 2020. Главният изпълнителен шеф на Лидл България завоюва влиятелния конкурс и е най-новият притежател на купата за висши мениджърски достижения у нас. Признанието идва в годината, в която компанията отбелязва своята 10-та годишнина на българския пазар и е самопризнание за съвкупните достижения на целия екип за миналите 10 години.

„ Няма по-висококаратно самопризнание за нашата работа от тази купа! ", съобщи Милена Драгийска при приемането на статуетката. 

„ Всеки един бранд пулсира с силата и заряда на хората, които стоят зад него – към този момент 10 години Lidl пулсира с помощта на заряда на всички наши чиновници – с помощта на техния разтревожен дух и непрекъснат блян към нещо по-добро. Благодарение на смелостта им да бъдат новатори и откровеното предпочитание да случват нещата и да трансформират задачите в действителност. Затова – следвайки максимата, че един управител е екипът, който стои зад него – одобрявам това отличие с голяма признателност и благодарност към хората в Lidl. Затова, бих направила следното предложение – когато обявявате тази премия, след Мениджър на годината сложете Екип на годината – всичките тези над 3000 души, които работят в Лидл България ", добави още тя.

Милена Драгийска ръководи Лидл България от 2007 година, когато веригата стъпва на българския пазар. От откриването на първите магазини през 2010 до през днешния ден, поредната политика и ръководство, основано на отговорност, бистрота и ползотворни партньорски връзки, нареждат компанията измежду водещите търговски вериги в страната. Предимствата на характерния бизнес модел, разнообразната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановат Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

Мениджър на годината е едно от най-престижните оценки в бизнеса с 13-годишна традиция. Призът се присъжда за изключителни достижения в региона на висшия мениджмънт в България, като финалистите се дефинират по ясни, транспарантни и високо професионални критерии. Конкурсът се провежда от списание  " Мениджър ", като сътрудник бе Deloitte Bulgaria, които дефинираха финалистите посредством особено основана за състезанието методология.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от германската Schwarz-Gruppe и участва в 32 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 105 магазина в 49 града и над 3000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР