Милена Атанасова се казва жената, успяла да укроти избухливия шеф

...
Милена Атанасова се казва жената, успяла да укроти избухливия шеф
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разстреля! Няма Да Повярвате С Кого Живее Шеф Петров! Дръжте Се За Стола, Та Това Е

Милена Атанасова се споделя дамата, съумяла да укроти избухливия началник Петров – написа в. „ Уикенд “. Популярният кулинар подлуди съквартирантите си във „ ВИП Брадър “ с острия си език, само че пред половинката си бил благ и мирен като агънце – разкриват пред изданието негови близки.

Шеф Петров се срещнал с чаровната художничка Милена в интернет конгрес преди 8 години и тя бързо спечелила сърцето му. Двамата подхванали диалог инцидентно и от дума на дума открили, че имат доста общи ползи. Онлайн връзката обаче не траяла дълго, тъй като скоро осъществили първата си среща лице в лице и по този начин почнала същинската им връзка.

Шеф Петров и Милена излизали 3 години, преди връзките им да преминат на идващото равнище. Това се случило, когато тя забременяла със сина им Даниел – хлапето сега е на 4 години и е най-голямата уязвимост на известния си баща.
„ От много време Борис живее с тъща си, тъй като по този начин му е по-удобно. Изобщо не се оплаква, схващат се доста добре, обожава манджите й “ – описват хора от обкръжението на фамилията. Той в никакъв случай не повишавал звук – нито на жена си, нито на майка й. С детето също бил мек – за възпитанието му се грижела главно Милена, която била по-строгият и изискващ родител.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР