Милен Цветков може да се похвали и с нова работа,

...
Милен Цветков може да се похвали и с нова работа,
Коментари Харесай

Миловидна блондинка плени сърцето на Милен Цветков: Водещият се уреди и с нова работа, и с нова жена

Милен Цветков може да се похвали и с нова работа, и с нова жена до себе си. Журналистът, който не е на екран от съвсем година, още веднъж се завърна като водещ, само че този път не с телевизионно предаване, а с интернет такова. В дните преди европейския избор Милен водеше предизборно студио във „ Facebook “, кръстено „ Избери страна в борбата за България “, в което представяше претендентите на „ Демократична България “ за европейския парламент.
Най-вероятно форматът щял да продължи и отсега нататък, още веднъж с политически тематики и посетители. Милен бил удовлетворен, че се захванал с сходен план, тъй като първо получил положително финансово заплащане след дългите месеци на безпаричие и второ – си повдигнал самочувствието, тъй като отново се радвал на зрителския интерес.

За положителното му въодушевление обаче допринасяла и новата жена в живота му, с която Цветков не криел връзките си.
Очевидци доверяват, че журналистът постоянно можел да бъде засечен да се разхожда и да интимничи с атрактивна русокоса кокона в центъра на столицата, без да се бои от любопитните хорски погледи. Въпросната русокоска обаче не била известно и разпознаваемо лице, съвсем като предходните половинки на тв водещия, който напоследък несъмнено има податливост към дамите със светли коси. Предишната му възлюбена също бе руса, а любовта им пламна по време на общата им работа в „ Часът на Милен Цветков “, където по-младата от водещия дама бе редактор.

След като обаче предаването бе свалено от ефира на Нова телевизия, пътищата им се разделили.
Припомняме, че Милен си потегли от медията през август 2018 година „ Данните сочат, че в късните часове аудиторията ни избира занимателни продукции, филми и сериали. През есенния сезон малкия екран ще заложи на подобен вид наличие на мястото на „ Часът на Милен Цветков “.
Компанията насочи към водещия опция за присъединяване в друго предаване, само че той избра да се раздели с нас “, гласеше тогава формалното мнение на Нова телевизия. После се разбра, че Цветков е бил офертиран да стане коментатор при Гала, само че отказал, тъй като не мислел, че се вписва в предаване вид „ клюкарник “.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР