Милан спечели гостуването си на СПАЛ в двубой от 24-ия

...
Милан спечели гостуването си на СПАЛ в двубой от 24-ия
Коментари Харесай

Милан остава без загуба в Италия от Коледа насам, загря подобаващо за Лудогорец

Милан завоюва гостуването си на СПАЛ в дуел от 24-ия кръг на италианската Серия " А ". Мачът на стадион " Паоло Маца " приключи при резултат 0:4.

Две попадения за гостите означи Патрик Кутроне. Той бе прецизен във втората и в 65-ата минута на конфликта. Третото осъществя Билия, разписал се малко преди края на мача, а в последната минута и Борини вкара за 4:0.

Кутроне откри резултата малко след приключването на първите 90 секунди от конфликта, като се възползва от не изключително добре избит изстрел към вратаря на противника и бутна кълбото в мрежата от близка отдалеченост.

По същия метод се развиха нещата за него и малко след час игра, когато още веднъж той бе на точното място, в точния миг, с цел да вкара за 2:0.

3:0 направи Билия, разписал се в 73-ата минута. Той открадна топката от бранител и я прати около тялото на излезлия напред пазач на съперника за " класиката " в конфликта.

Крайното 4:0 оформи Борини, с акуратен изстрел диагонално от близка отдалеченост, минута преди края на срещата.

 Милан идва в България в Деня на влюбените
Милан идва в България в Деня на влюбените

" Росонерите " кацат във Варна

Милан не познава усета на провалянето в Серия " А " от коледните празници насам.

В представянето си на непознат терен обаче " росонерите " към момента са надалеч от упованията на почитатели и управление.

Треньорът Дженаро Гатузо имаше проблеми с крайните си бранители преди гостуването, през днешния ден, защото Андреа Конти, Давиде Калабрия и може би Лука Антонели не можеха да вземат присъединяване.

 Дженаро Гатузо: Андре Силва може доста повече
Гатузо: Андре Силва може доста повече

" Виждам качествата му "

Новакът СПАЛ към този момент седем следващи дуела няма победа в Серия " А " и преди началото на кръга попадна в зоната на изпадащите, изпреварвайки единствено Верона и Беневенто.

В изиграни 23 мача до този миг през сезона отборът има единствено три записани победи, което е повече от незадоволително.

 Никола Калинич пропуща Лудогорец - Милан
Една звезда по-малко на Лудогорец - Милан

Нападателят с травма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР