Милан разби с 4-0 СПАЛ в мач от 24-ия кръг

...
Милан разби с 4-0 СПАЛ в мач от 24-ия кръг
Коментари Харесай

"Милан" вкара 4 гола на СПАЛ в генералната репетиция за "Лудогорец"

" Милан " разруши с 4-0 СПАЛ в мач от 24-ия кръг на Серия А и ще дойде в чудесно въодушевление в Разград за 1/16- финалната среща от Лига Европа против българския първенец в четвъртък. Патрик Кутроне вкара 2 гола за тима на Дженаро Гатузо, а " Милан " към този момент е в серия от 8 следващи мача без загуба, 6 от които за състезание.

Кутроне даде задатък на гостите още във втората минута на мача, добивайки топката във вратата от близко след избавяне на вратаря Мерет. До края на първото полувреме нови положения пред вратата на СПАЛ отсъстваха, само че домакините бяха покрай изравнителен гол, когато Федерико Вивиани от свободен удар прати топката в дясната греда на вратата на Донарума.

--> През втората част " Милан " тотално овладя самодейността и Патрик Кутроне означи за повторно в 65-та минута след центриране на Сусо. Това бе 5-ти гол в Серия А за 20-годишния нападател и общо 12-ти във всички шампионати през сезона за него.

В 73-та минута Лукас Биглия с отдалечен удар направи 0-3, вкарвайки първия си гол с екипа на " Милан ", а в самия край се разписа и влезлият като запаса Фабио Борини.

С тази победа тимът на Дженаро Гатузо изравни по точки 6-ия в класирането " Сампдория ", а СПАЛ остава в зоната на изпадащите. Следващият мач на " Милан " е в четвъртък против " Лудогорец " в Разград, а в 25-ия кръг в Серия А " червено-черните " посрещат точно " Сампдория ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР