Милан продължава с разумната си политика за привличане на млади

...
Милан продължава с разумната си политика за привличане на млади
Коментари Харесай

Милан иска низвергнат френски национал от Арсенал

Милан продължава с рационалната си политика за привличане на млади и недооценени играчи, като този път The Mirror твърди, че френският национал Уилям Салиба от Арсенал може да се озове на „ Сан Сиро “ през лятото.

21-годишният централен бранител бе изплатен от „ артилеристите “ през 2019 година против €30 млн. от Сент Етиен, само че към този момент трета година не получава късмет за изява на „ Емиратс “, а бива преотстъпван чартърен в Ница и Марсилия.

Салиба обаче се трансформира в един от най-хубавите на своя пост в Лига 1, като даже си завоюва няколко повиквателни от Дидие Дешам.

„ Росонерите “ по-рано възродиха кариерата на Фикайо Томори. 24-годишнят англичанин дойде чартърен против едвам €600 хиляди през предходната зима, през лятото правата му бяха изплатени от Челси против €28,8 млн. Днес Томори е считан за може би най-хубавият британски бранител.

Тиери Анри по-рано се изрече по проблема с Уилям Салиба, като съобщи, че младокът даже не получи късмет, с цел да се провали в Арсенал. Това би направило елементарен избора на младока, в случай че възникне опция, с цел да играе в тим от ранга на Милан.

Transfermarkt го прави оценка на €24 млн., което е напълно по силите на италианския гранд, само че „ артилеристите “ по всяка възможност биха желали да си върнат първичната инвестиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР