Милан постигна драматичен успех при гостуването си на Удинезе с

...
Милан постигна драматичен успех при гостуването си на Удинезе с
Коментари Харесай

Расизъм помрачи драматичния обрат на Милан срещу Удинезе

Милан реализира трагичен триумф при гостуването си на Удинезе с 3:2 в дуел от 21-ия кръг на италианската Серия А. Мачът ще се запомни обаче с расистките обиди по адрес на вратаря на " росонерите " Майк Менян, които доведоха до краткотрайно спиране на срещата през първата част.


Френският пазач не устоя на нападките през първото полувреме и след къс диалог с основния арбитър, пое към съблекалните. След десетина минути Менян се завърна на терена, а мачът бе възобновен. Иначе, на почивката резултатът бе еднакъв, откакто Рубен Лофтъс-Чийк бе извел Милан напред, само че домакините изравниха посредством Лазар Самарджич. След паузата Флориан Товен оформи обрата за Удинезе, само че воденият от Стефано Пиоли отбор се добра до трите точки с късни попадения на влезлите от аварийна пейка Лука Йович и Ноа Окафор.

В класирането Милан остава трети с 45 точки, на четири от втория Ювентус, който е с мач по-малко. Удинезе е тъкмо над зоната на изпадащите с 18 пункта. В идващия кръг отборът от Удине гостува на Аталанта, до момента в който за " росонерите " следва домакинство на Болоня.

По-рано, Даниеле Де Роси дебютира с победа отпред на Рома. " Вълците " надвиха над Верона с 2:1 на " Олимпико ", като точни за триумфа бяха Ромелу Лукаку и Лоренцо Пелегрини. Попадението за гостите бе дело на Майкъл Фолоруншо. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР