Милан победи Емполи с 1:0 в срещата от 29-ия кръг

...
Милан победи Емполи с 1:0 в срещата от 29-ия кръг
Коментари Харесай

Милан се откъсна от Интер след 1:0 над Емполи

Милан победи Емполи с 1:0 в срещата от 29-ия кръг на Серия А и дръпна с пет точки на върха в класирането. Единственият гол вкара Пиер Калулу в 19-та минута, което беше и първото му попадение през този сезон.

Първата голова опция в мача се откри пред Флоренци в 9-ата минута, само че Гулиелмо Викарио отрази неговия рисков шут. Десет минути по-късно Жиру извърши директен свободен удар, който се отби в стената от играчи.

Топката обаче отиде при Калулу който с отдалечен шут по земя я прати в противниковата мрежа за 1:0. В 36-ата минута Флоренци стреля от дребен ъгъл, като прати топката над вратата. Две минути по-късно Пинамонти нанесе първия удар за гостите в мача, само че не откри задачата. В оставащото време до почивката Жиру имаше три благоприятни условия да се разпише..

В 50-ата минута Себиастиано Луперто отклони центриране на Филипо Бандинели и провокира първата интервенция на Майк Менян в мача. 

До края на мача тосканци се пробваха да стигнат най-малко до изравнителен гол, само че защитата на домакините се оправи с техния напън.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР