Милан и Сасуоло не излъчиха победител, завършвайки 1:1 в двубой

...
Милан и Сасуоло не излъчиха победител, завършвайки 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Милан не съумя да пречупи Сасуоло

Милан и Сасуоло не излъчиха победител, завършвайки 1:1 в дуел от 31-ия кръг на Серия А. Гостите откриха резултата с попадение на Политано в 75-ата минута, само че Калинич изравни резултата в 86-ата минута.

Още в първата минута Милан сътвори състояние, само че не съумя да открие резултата. Постепенно Сасуоло се опълчи сносно на противника си и на собствен ред затрудни противника.

В 33-ата минута Кеси на два пъти стреля към вратата на Консили, само че вратарят беше на мястото си. В идната минута Политано от Сасуоло опита рискова офанзива.

Така на почивката двата отбора се отдръпнаха при нулево тъждество.

Милан натисна противника си през втората част, само че обратно на логиката гостите откриха резултата. Мацители откри добре Политано и той с отдалечен удар отвън наказателното поле наказа вратаря на Милан в 75-ата минута на срещата.

Все отново Милан стигна до изравняването с попадение на Никола Калинич в 86-ата минута, когато той засече асистенция на Мусакио и стреля под гредата на Консили. Минута по-рано още веднъж Калинич беше на голова позиция, само че пропусна.

В последните минути Милан натисна противника в търсене на триумфа, само че вратарят на Сасуоло резервира точката за отбора. След това тъждество Милан е 6-ти в класирането с актив от 52 точки, а Сасуоло е на 14-ото място с 30.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР