Милан е на прага на поредната смяна на собствеността, като

...
Милан е на прага на поредната смяна на собствеността, като
Коментари Харесай

Новите собственици на Милан ще осигурят бюджет за Сергей Милинкович-Савич

Милан е на прага на следващата промяна на собствеността, като този път Investcorp възнамерява да обезпечи голям финансов запас, който да бъде под директното управлението на спортния шеф - Паоло Малдини, и старши-треньора - Стефано Пиоли. Tuttosport в това време твърди, че първата лятна покупка ще бъде сърбинът Сергей Милинкович-Савич.

Централният полузащитник на Лацио е считан за един от най-класните играчи на своя пост в Серия А от много години насам, като на няколко пъти „ римските орли “ отхвърлят предложения от Ювентус, Интер и даже от Милан.

След края на актуалната акция се обрисува да се отвори голяма дупка в центъра на терена, откакто Франк Кеси премине в Барселона със свободен сътрудник, а отбор с упоритостите на „ Дявола “ не може да си разреши да остави зоната в ръцете на някой несъвършен халф.

Милинкович-Савич по всяка възможност ще коства не по-малко от €70 млн., което би подобрило върха за най-скъпа покупка от „ росонерите “. До момента Леонардо Бонучи е №1 в тази ранглиста, когато през 2017 година Милан заплати €42 млн. за централния защитник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР