МИЛАН (АП) — Офисите на Милан бяха претърсени от полицията

...
МИЛАН (АП) — Офисите на Милан бяха претърсени от полицията
Коментари Харесай

Италианската полиция претърсва офисите на Милан като част от разследването на продажбата на клуб

МИЛАН (АП) — Офисите на Милан бяха претърсени от полицията във вторник като част от следствие на италианските прокурори за продажбата на колоса от Серия А.

RedBird Capital Partners закупи Милан от друга американска компания Elliott Management през август 2022 година, само че прокурорите на Милан настояват, че Елиът към момента има и управлява италианския клуб.

Италианската финансова полиция нахлу в офисите на Милан във вторник и също по този начин се оповестява, че са претърсили домовете на сегашния основен изпълнителен шеф Джорджо Фурлани и някогашния основен изпълнителен шеф Иван Газидис, който заемаше поста от 2018 до 2022 година

Фурлани и Газидис са разследвани за хипотетично укриване на информация, обвързвана с продажбата от Италианската футболна федерация.

„ По отношение на претърсването, осъществено през днешния ден в централата му, AC Milan е трета страна и е отвън настоящите правосъдни дейности по отношение на закупуването на клуба “, сподели Милан в изказване, изпратено до публицисти, в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР