Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България, беше избрана за

...
Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България, беше избрана за
Коментари Харесай

Г-жа Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България, стана член на УС на КРИБ

Мила Маречкова, изпълнителен шеф на БАТ България, беше определена за член на Управителния съвет на най-голямата национално представителна работодателска организация у нас КРИБ. Гласуването се организира 31 май 2022 година на годишно Общо заседание.

Тя е финансист и има специализации в разнообразни интернационалните университети. Започва професионалния си път в Adidas и заема управнически позиции.

В БАТ госпожа Маречкова работи над 15 години и взе участие в доста интернационалните бизнес планове. За сполучливо управление на бизнеса в България Мила Маречкова е отличавана с редица влиятелни награди. БАТ България също е притежател на оценки за достижения, измежду които Работодател на годината за 2017 и 2021 г. 

БАТ България е част от Групата БАТ, показана в над 200 пазара по света, като има водещи позиции на десетки пазари световно, както и в България, където компанията е пазарен водач.

В България компанията организира зелени начинания за поощряване на виновното държание за грижа и запазване на околната среда, като почистването на градски паркове, облагородяването на терени и предварителната защита срещу замърсяване с дребни боклуци в огромните градове в страната.

Успоредно за поощряване развиването на културното благосъстояние на страната, БАТ България подкрепя разнообразни културни планове и българското изкуство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР