Микробус, превозвал група мигранти, е катастрофирал в Костинброд, предаде БГНЕС.Заловен

...
Микробус, превозвал група мигранти, е катастрофирал в Костинброд, предаде БГНЕС.Заловен
Коментари Харесай

Микробус с нелегални мигранти катастрофира в Костинброд

Микробус, превозвал група мигранти, е аварирал в Костинброд, съобщи БГНЕС.

Заловен е 31-годишният водач, опитал да избегне полицейската инспекция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Полицейските дейности са осъществена от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР-София.

Към 14.30 часа екипи на Столична дирекция на вътрешните работи засичат микробус, който се е движел с висока скорост по околовръстния път. Шофьорът не стопира на подадените сигнали. Незабавно са подхванати дейности по следенето и задържането на транспортното средство, в които интензивно се включват служители на реда от ОДМВР-София.

Според данните досега, в региона на Костинброд, откакто минава през разнообразни улици, водачът прави внезапно противоположен завой към София и преди излизане от Костинброд за малко понижава скоростта и скача от транспортното средство, което на личен ход стопира, удряйки три паркирани автомобила.

След малко гонене лидерът – 31-годишен, е арестуван. В микробуса е открита група от мигранти, самоопределили се като жители на Сирия. Огледът на място продължава и сега.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР