Микро пенис е побъркал Хитлер. Аномалия на гениталиите отключили агресията

...
Микро пенис е побъркал Хитлер. Аномалия на гениталиите отключили агресията
Коментари Харесай

Хитлер си докарал наркозависимост заради комплекси

Микро пенис е побъркал Хитлер. Аномалия на гениталиите отключили експанзията на Адолф още в ранна детска възраст. Това довело до завладяващата му фикс идея да завладее света.

Британските историци Джонатан Майо и Ема Крейги са наблюдавали последните дни от живота на диктатора. Те са разкрили медицински проучвания, които довели до тезата, че Хитлер е бил импотентен.

В откритите медицински мемоари се твърди, че Хитлер е страдал от хипоспадия. Състоянието съставлява присъщ недостатък на уретрата и пениса. Това значи, че половият орган на фюрера останал вечно недорасъл.

Записките са дело на Теодор Морел, персоналният доктор на Хитлер. За да усъвършенства половия му живот, той му е предписвал хормони и амфетамини. Така с времето Фюрерът е развил взаимозависимост към опиатите.

Амфетамините развиват паническо и непрекъснато възприятие на тревога. Съчетани с непрекъснатите дози, те водят до присъщите на Фюрера прояви на гняв.

 Хитлер

Според множеството историци, изследвали живота на Хитлер, той на процедура е бил лишен от полов живот. И това макар наличието на Ева Браун в живота му. Новите данни демонстрира, че това не е всичко.

Освен микропенис Хитлер е имал и криптохризъм - неоформени тестиси. Така на процедура той е прекарал живота си единствено с един тестис. Цялостното положение на Фюрера е в действителност много изнервящо и оправдава до някаква степен маниакалното му държание.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР