Микел Артета заяви, че е изключително щастлив и горд да

...
Микел Артета заяви, че е изключително щастлив и горд да
Коментари Харесай

Артета: Барса? Щастлив съм в Арсенал

Микел Артета съобщи, че е извънредно благополучен и горделив да води Арсенал на фона на изявленията в медиите, че може да продължи кариерата си в Барселона. Той похвали " феноменалната " работа на Чави Ернандес на " Камп Ноу ". 

Арсенал завоюва 10 от своите 12 мача в Премиър лийг този сезон и води с две точки пред Манчестър Сити на върха в класирането. “Артилеристите ” ще оглавят групата си в шампионата Лига Европа, в случай че не изгубят от ФК Цюрих в четвъртък. 

Отличната форма на отбора свърза името на Артета с Барселона, където Чави е подложен напрегнат, откакто не съумя да изведе каталунците до осминафиналите на Шампионската лига. Въпреки това, Артета остава изцяло фокусиран върху сегашната си работа. 
 В Барселона са си харесали Артета за предстоящ треньор В Барселона са си харесали Артета за предстоящ треньор
" Това, което мога да кажа, е, че съм извънредно горделив и благополучен да бъда там, където съм сега. Мисля, че Барселона е на добър път ", разяснява той. 

" Мисля, че те имат свръхестествен треньор. Треньор, който е безспорна легенда в този клуб, и би трябвало всички да се отнасят с огромно почитание към него ", сподели Артета за Чави.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР