Микаела Спилбърг, осиновената дъщеря на култовия сценарист, режисьор и продуцент

...
Микаела Спилбърг, осиновената дъщеря на култовия сценарист, режисьор и продуцент
Коментари Харесай

Звезден дебют в порното! Дъщерята на Стивън Спилбърг снима филми за възрастни, танцува и на пилон

Микаела Спилбърг, осиновената щерка на паметния сценарист, режисьор и продуцент Стивън Спилбърг, влиза също като именития си татко в киното. Е, тук става въпрос за кино за възрастни, само че дебютът е реалност. 

Виж още: 5 порно звезди - мъртви за 3 месеца! Какво убива актрисите?

Микаела не се тормози за новата си кариера като порно актриса и е подготвена да приказва намерено за работата си. Дъщерята на режисьора съобщи, че се надява нейните еротични фрагменти да положат пътя ѝ към по-голяма кариера. И увери, че той я е благословил за пътя, който е избрала.

Виж още: Установиха какъв брой време устоя българинът на порно! Гърците - по-добре от нас

В изявление пред The Sun Микаела още споделя, че фотосите и видеата ще са единствено за частни клиенти, тъй че плодът на нейния труд няма да е забележим по известните платформи за видео продукции за възрастни.

Виж още: Време за равносметка: Какво порно гледахме през годината?

Друго нещо, с което Микаела се е захванала, са еротичните танци, за които скоро се надява да има документ и да прави пари от това, което обича. 

Виж още: Говорят специалистите: Какво порно гледат най-вече дамите? И за какво?

Микаела живее със своя 47-годишен избраник и е безапелационна, че всичко, което показа пред камера, ще е единствено от нея и няма да има сътрудник, просто тъй като това би било нарушаване на нейните персонални граници и на връзката ѝ с обичания човек.

Виж още: ТЕСТ: Какъв е идеалният подарък за всеки съгласно зодията му?

Другата цел на Микаела, с изключение на тази да изкарва прехраната си, е да накара повече дами да се гордеят с телата си такива, каквито са. " Честно казано ми писна да ми споделят, че би трябвало да ненавиждам тялото си ", признава тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР