Микаела Шифрин трудно намираше думи да опише емоциите си след

...
Микаела Шифрин трудно намираше думи да опише емоциите си след
Коментари Харесай

Микаела Шифрин: Дълъг ден, чувствам се изтощена

Микаела Шифрин мъчно намираше думи да опише страстите си след паметната победа в гигантския слалом в Кронплац, с която усъвършенства върха по победи за Световната купа по ски-алпийски дисциплини при дамите. Шифрин има 83 триумфа, а досегашната рекордьорка Линдзи Вон е с 82.

" Трудно ми е да намеря думи за това, което усещам сега. През днешния ден имаше всичко - стрес, успокоение, нерви, вдъхновение. Дълъг ден, усещам се изтощена. Ще опитам да си поема мирис и да се насладя на момента ", сподели Шифрин пред Евроспорт.

" Нивото е доста високо, конкуренцията е мощна и трябваше да карам на лимита на опциите си, с цел да печеля. Една неточност и си отвън подиума, даже отвън топ 10. Трябва да рискуваш, което от време на време носи триумф, от време на време не ", сподели още тя.

Това беше девета победа този сезон за именитата състезателка, с която тя направи огромна крачка към крайната победа за Световната купа.

27-годишната Шифрин добави пред кореспонденти, че е била обезпокоена преди карането си във втория манш, откакто е видяла мощното втурване на своята подгласничка Лара Гут-Бехрами.

" Видях я през цялото време и тогава си помислих: " Защо гледах? Не мога да карам толкоз бързо. Бях малко нервна за втория манш, само че най-много ненавиждам да очаквам и най-после, когато пристигна време да потеглям, всичко утихна и просто натисках колкото мога на всеки завой ", сподели още Шифрин.
 Микаела Шифрин победи в Кронплац и детронира Линдзи Вон по победи за Световната купа
Микаела Шифрин победи в Кронплац и детронира Линдзи Вон по победи за Световната купа

Американката към този момент вече има 83 успеха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР