Мика Зайкова отново е кандидат-депутат от листите на Има такъв

...
Мика Зайкова отново е кандидат-депутат от листите на Има такъв
Коментари Харесай

Мика Зайкова отново може да открие парламента

Мика Зайкова още веднъж е кандидат-депутат от листите на " ИТН ". Тя беше най-колоритният народен представител в 45-ото и 46-ото Народно заседание и изгони скуката от залата с възприятие за комизъм и човещина. Разочарована ли е от политиката и съумяла ли е да запази бунтаря в себе си? Отговорите дават от Bulgaria ON AIR.
Отивам с вяра, тъй като би трябвало да създадем държавно управление. Виждате, че се задават рецесии – Ковид, икономическа рецесия, обществена рецесия. Виждате какво става с тока, с водата… ", уточни Зайкова. Доайенът в два Народното събрание сподели, че не се усеща политик и не крие разочарованието си.

" Политиката, за жалост, би трябвало да бъде нещо положително, но в България е малко мръсничко и по тази причина избирам да ме смятат за специалист. Имаше моменти, в които ми беше доста неприятно, тъй като, въпреки че съм била в профсъюз и в синдикатите сме по-войнствени, обичам положителния звук ", показа някогашният народен представител от групата на " ИТН ".
Най-големият ѝ критик е нейният наследник, който живее в Съединени американски щати и е следил работата ѝ в Народното събрание. Тя е безапелационна, че е съумяла да запази бунтаря в себе си. На същото мнение са и сътрудниците ѝ синдикалисти.

" Винаги си е била бунтовник! Тя постоянно си е била такава и се надявам, че ще бъде решителен глас и в идващото Народно събрание ", показа Иван Костадинов.

" Като темперамент – радостна, много колоритна беше! ", посочи Тодор Иванов. Мика Зайкова признава, че възприятието ѝ за комизъм не всеки път я е спасявало от безсмисления разговор, който се е водел в Народното събрание.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР