Мик Шумахер описа първия си тест с Формула 1 болида

...
Мик Шумахер описа първия си тест с Формула 1 болида
Коментари Харесай

Мик Шумахер: Във Ferrari съм като у дома си

Мик Шумахер разказа първия си тест с Формула 1 болида на Ferrari като удивителен и разкри, че се е почувствал незабавно като вкъщи си. Шампионът във Формула 3 взе присъединяване в първия сезонен тест във Формула 1 в Бахрейн. Синът на именития първенец Михаел Шумахер се показа на равнище, записвайки 56 обиколки и приключвайки на второ място за деня зад титулярния водач на Red Bull Макс Верстапен.

"Всичко беше изумително. Усещането, което имах, когато излязох от бокса за първи път, бе "това нещо има голяма мощност ". Има доста капацитет в автомобила. Имах възприятието, че открих дома си. Беше доста красиво да направя тези обиколки и всички тези момчета да работят с мен. Почувствах се удобно, умерено, като вкъщи си ", показа 20-годишният Мик.

Шумахер-младши разказа деня си като необикновен и съобщи, че му е било елементарно да се концентрира върху задачата си, откакто е овладял първичните си страсти. "Всеки веднъж, в който излизах на пистата, учех нещо ново – за себе си, за колата. Мисля, че се оправих добре ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР