Михаил Велев е един от протестиращите младежи от ВМРО, който

...
Михаил Велев е един от протестиращите младежи от ВМРО, който
Коментари Харесай

Михаил Велев: Компромис не може да има по никакъв начин с нашата история

Михаил Велев е един от протестиращите младежи от Вътрешна македонска революционна организация, който приказва за Sofia24.bg. Той ни изясни какво го е предиздвикало да пристигна през днешния ден на площада:

" Доведе ни възприятието за национална отговорност. Това, което за жалост липсва в нашите ръководещи. Не може да разрешаваме повече взаимни отстъпки с тематики, които са коствали напъните на няколко генерации българи, които са се жертвали. В случая през днешния ден ни докара това, че не съблюдава и не придържаме към рамковата позиция призната от предходния парламент по отношение на договарянията с Република Северна Македония за влизането им в Европейски Съюз. Компромис не може да има по никакъв метод с нашата история.

От другата страна има една страна, която потъпква и погазва правата на българите, унижава ги и ги гони на етническа основа. Как може да бъдат поредни нашите политици и изобщо да се приказва за напредък в връзките, когато толерират ответните дейности на една друга страна ".

Според Михаил Велев връзките сред двете страни са тотално разрушени и погрешно ръководени. За през днешния ден бе разгласен протест в " триъгълника на властта " от младежите на Вътрешна македонска революционна организация. Те провеждат протестна акция под надпис " Не предавай Македония “. Събитието ще продължи през целия ден. Това е първият митинг на младежите на Вътрешна македонска революционна организация, като на 11 май ще се организира още един.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР