Михаела Тодорова се готви да атакува чалга дискотеките и музикалните

...
Михаела Тодорова се готви да атакува чалга дискотеките и музикалните
Коментари Харесай

"Не те ли е срам, каква е тази поза?": Михаела Тодорова втрещи нета със снимка

Михаела Тодорова се готви да нападна чалга нощните заведения и музикалните ранглисти. Кранчето за плеймейтски състезания спря, спонсори мъчно се намират в други сфери, само че в чалгата нещата наподобяват по-различно.

Чифт хубави гърди, устни, екстеншъни и мощен грим – блага, подготвена си за фолк " звезда "! Михаела Тодорова може и да се готви да покори сцената, само че има много скептици, които предсказват фолк крушение. 

Виж още: Възбуда във Велинград: Вели Отвертката е на лов за мъже

" Мис Плеймейт " 2019 година качи в Instagram своя нова фотография, с която провокира както гневна чалга възхита, по този начин и някои рецензии. На пръв взор всичко е обикновено, а самата Михаела е заложила на сладостен аутфит. Сандалите на тъничък ток са впечатляващи, само че точно позата ѝ предизвика мнения.

Някои почитатели са възмутиха, че бъдещата чалгаджийка си е вдигнала мръсната обувка върху диван в заведение. " Не те ли е позор, каква е тази поза, която си заела? ", написа фенка. Михаела обаче не е дала отговор на рецензията.

Виж още: Моника Валериева призна за следващия ремонт по себе си! Ето какво си е направила този път 

Плеймейтката няма време за хейт. Готви се за музикална премиера и се закани, че следва доста сериозен план, който е в дует с " огромна наша звезда ", твърди тя.  

Изображение:  https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР