Михаела МИХАЙЛОВА, Novinite.bg Вероятно хората, които не са гледали първия сезон

...
Михаела МИХАЙЛОВА, Novinite.bg
Вероятно хората, които не са гледали първия сезон
Коментари Харесай

Чакането свърши! Ето коя дама спечели сърцето на Виктор Стоянов СНИМКИ

Михаела МИХАЙЛОВА, Novinite.bg

Вероятно хората, които не са гледали първия сезон на " Ергенът " у нас се броят на пръстите на едната ни ръка.

Преди 3 месеца доста фенове бяха шокирани от подбора на участничките. Коментари от вида " по-добре ергенът да си остане ерген " или " Виктор ще си тръгне с Наум най-после " заливаха всички обществени мрежи.

С течение на времето обаче публиката се припозна в една или друга дама и те им ставаха все по симпатични. В БГ " Ергенът " не липсваха кавги, крясъци, рев и завист, типично по нашенски. Провокацията и операцията бяха неизменима част от всеки един коктейл.

Редица от девойките в предаването се подредиха паралелно до най-запомнящите се реалити воин у нас. Определено в никакъв случай няма да забравим Зори G, или занимателната Венета, какво остава за плачещата Блага или колоритната Люси. 



Определено най-запомнящите се участнички, които събраха най-вече от зрителското внимание са Виктория Капитонова и Александра Гърдева. Какво ли не претърпяха тези дами през цялото това време. Не единствено в красива Турция, само че и тук на родна земя.

Виктория Капитоново загуби Instagram профила си, след множеството кавги, които се развихриха е предаването, а Гърдева, която бе показана като жертва в предаването, завоюва огромна част от феновете пред дребния екран. След полуфинала през вчерашния ден Алекс се къпе във всенародна обич и е избрана като най-достойната участничка в реалити то.





Финалът обещаваше да бъде абсурден и забавен. Вероятно доста от вас са останали у дома, с цел да схванат, коя ще победи в конкуренцията за сърцето на Виктор Стоянов.

Харесва ли ви или не той избра точно Виктория Капитонова. 

Мрежата ври и кипи от разпалени почитатели, подкрепящи едната или другата дама. Най-много, обаче са хората, страдащи за отсъствието на Алекс. Решението все пак бе взето от най-желания ерген у нас - Виктор.

Лично ние считаме, че без значение коя дама да бе избрал Виктор, то биха били красива двойка. Вижте сами:





Дали ще имат дълъг и фамилен живот какъвто избраницата му разказа в едно от провокациите в предаването - остава да забележим.

Също по този начин остава и да затаим мирис и да чакаме нова доза кавги и еротични моменти от " Ергенът 2 ", който се чака следващата година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР