Михаела Маринова съвсем скоро ще сбъдне една дългоочаквана мечта -

...
Михаела Маринова съвсем скоро ще сбъдне една дългоочаквана мечта -
Коментари Харесай

Михаела Маринова: Минах през много интересна метаморфоза

Михаела Маринова напълно скоро ще сбъдне една дълго чакана фантазия - появяването на втория си независим албум. Младата певица признава, че към момента не може да осъзнае по какъв начин е съумяла да стигне до тук, да премине през толкоз компликации и да осъществя този план, който ще бъде показан на 27 декември в София Лайф клуб.

" През тези три години всички ние преминахме през не малко компликации. Част от песните са стартирани през пандемията и приключени по-късно. Ще има единствено две познати песни, а останалите 9 са напълно нови ", показа изпълнителката тази заран в ефира на Нова тв.

" Имах потребност да споделя, да опиша за себе си. Музиката в този албум са много белязани от мен. Няма нищо по-хубаво от това да твориш с верните хора. Не ги диря, не ги предпочитам, сами се намираме. Животът е чудноват, намира се с най-различни хора, а някои са съдбоносни. 

Такъв е, да вземем за пример, Ангел Дюлгеров, на който съм безпределно признателна. На един от рождените дни на Лили Иванова за първи път го видях на сцената до нея и бях потресена. Бях с родителите си, спогледахме се и просто знаех, че това е индивидът. Пожелах си да работя с него и то просто се случи ".

" Минах през доста забавна трансформация. Събуждам се, поглеждам се в огледалото, същата съм си, само че има нещо друго, в мисленето ми, във усещанията. Нормално е от 22 до 24 въпреки всичко да има някаква разлика. Преминах и през своите душевни възходи и падения, като всички хора. 

Много положителен човек съм, само че съм и доста прочувствена. Лесно мога да се разстроя, даже и от хубаво. Вълнувам се ужасно доста. Разочарование мога да имам от човек, когато е неоткровен. Пред себе си съм чиста - каквото съм направила, е било от душа и сърце.

Целя се на високо, преследвам и се вслушвам в своя глас. Имам мощни и здрави другари към себе си, само че си давам сметка, че ги отнемам от вниманието си. Но ги обичам до безспир. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР