Михаела Филева и Павел се помириха след 6 месеца раздяла.

...
Михаела Филева и Павел се помириха след 6 месеца раздяла.
Коментари Харесай

Михаела Филева прости на Павел

Михаела Филева и Павел се сдобриха след 6 месеца разлъка. Музикантите се събраха, след повече от половина година надалеч един от различен, само че любовта в последна сметка надви, научи HotArena .

Доскоро всички бяха уверени, че някогашната двойка няма късмет още веднъж да се събере. Но преди няколко седмици те хвърлиха бомбата, че още веднъж са дружно, на инат на всички зложелатели.

Новината бе оповестена на светско празненство, на което влюбените се появиха още веднъж като двойка. И никой не ги питал дали са се намерили още веднъж, защото личало отдалеко, че се обожават.

„ Тя не може да събере усмивката си от благополучие. Последните няколко месеца бяха доста тежки за нея, само че като че ли всичко към този момент е зад тила й и няма причина за никакви паники и подозрения, че с Павел ще се схванат. От старите им различия няма и помен ”, издават близки до Филева.

Изпълнителката и рапърът се разделиха при започване на лятото, като се спекулира, че двамата са имали проблеми поради невярност. Павел вдлъбнат по една от участничките в „ Гласът на България ” и почнал да прекарва доста време с нея.

Певицата пък все по-малко имала време за него, защото работела по лични планове. Така двойката почнала да се кара непрекъснато и най-после Михаела предложила да се разделят.

Музикантът обаче не се дал елементарно и от самото начало след раздялата се опитвал да й потвърди какъв брой доста държи на нея. Първо като другар, а след това и като гадже.

Към днешна дата влюбените даже живеят дружно под един покрив и са загърбили всички недоразумения. Семейното общуване е оригиналност и за двамата, само че те поставят старания да се схващат и очевидно това въздейства добре на връзката им.

Младите звезди не бързат с деца и дом, само че към този момент се оглеждат за подобен. Категорични са обаче, че до момента в който не разполагат с задоволително място и средства да отгледат деца, няма да бързат с тях.

„ Сега и двамата са се амбицирали, с цел да поемат колкото се може повече участия и да събират пари за бъдещите си планове. Вече се оглеждат и за дом. Гледат в една и съща посока, което е сигурен знак, че имат още какво да си дадат един на различен. Не бързат за на никое място ”, издават близки до музикалната двойка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР