Михаел Шумахер се наслаждава на състезанията от Формула 1 по

...
Михаел Шумахер се наслаждава на състезанията от Формула 1 по
Коментари Харесай

Шумахер вече гледа Формула 1 по телевизията

Михаел Шумахер се любува на надпреварите от Формула 1 по малкия екран и продължава да се бори за възобновяване си, разгласи президентът на ФИА Жан Тод. Двамата си близки другари, като работеха дружно във Ферари. Французинът разкри, че има напредък в положението на германеца и по този начин даде очаквания на почитателите на 7-кратния международен първенец по целия свят.

Тод е един от малцината, допускани хора отвън фамилията на Михаел и доста рядко изнася публична информация за положението му. Шумахер пострада тежко през декември 2013 година в ски случай във френските Алпи и оттогава легендата на Формула 1 се възвръща от черепно-мозъчните контузии.

" Винаги съм доста внимателен при изнасяна на информация по отношение на положението, в което се намира Михаел. Но в тази ситуация тя е позитивна и мога да кажа, че дружно в дома му в Швейцария гледахме съревнование от Формула 1 по малкия екран. Михаел е в най-хубавите ръце в своя дом, продължава да се бори и има напредък в положението му ", сподели Тод.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР