Мигрантите, които пристигат в нашата страна, трябва да знаят руски

...
Мигрантите, които пристигат в нашата страна, трябва да знаят руски
Коментари Харесай

Владимир Путин: Мигрантите трябва да знаят руски и законите на страната ни

Мигрантите, които идват в нашата страна, би трябвало да знаят съветски и законите на страната ни, сподели Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи РИА новости.

Стопанинът на Кремъл през днешния ден организира диалог с членове на Съвета за развиване на гражданското общество и правата на индивида.

"Що се отнася до миграционната политика, това е една от най-важните тематики за нашето общество, тъй като тя визира стопанската система ", сподели още президентът.

"Аз постоянно получавам данни от държавното управление в Москва за нуждата от импорт на работна ръка – най-много в строителния бранш и този недостиг на фрагменти би трябвало да се запълни ", добави Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

"В същото време хората, които желаят да работят и живеят в нашата страна, би трябвало да знаят формалния език и законите на страната ни ", означи президентът на Руската федерация.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През добави: Ние би трябвало да проведем съвещания със съответните институции в страната, откъдето идват служащи.

По данни от края 2019 година в Русия са живеели към седем милиона трудови мигранти, в това число и незаконните. Това е към 10 % от заетата мощ в страната. Основната част от работещите пристиган от Беларус и някогашните централноазиатски руски републики (Киргизстан, Казахстан, Таджикистан и Узбекистан), демонстрира информация на вести.бг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР