Миглена Каканашева - Мегз ошашави последователите си с ново гениално

...
Миглена Каканашева - Мегз ошашави последователите си с ново гениално
Коментари Харесай

Ужас! Мегз се закопа под земята приживе

Миглена Каканашева - Мегз ошашави почитателите си с ново " гениално " скимване. Тя се закопа подземен приживе, видя Lupa.bg.  Целта й, както самата тя изяснява, е да се почувства по-близо до природата. Шантавата дизайнерка си купила 2 метра кутия, напълнила я с тиня и се заровила вътре.

„ Посадих се “ - написа под фрагментите брюнетката, която от няколко години живее в Дубай.



" Пътуването ми с почвата стартира с превозване на време измежду природата, спане навън, вървене боса, сядане на тревата. Когато се реалокирах в Дубай си купих една дребна кутия и я изпълних с почва. Честно казано, първоначално я използвах, когато се усещах несигурна/ или някак колебаеща се по време на срещи в Zoom Просто си слагах краката в почвата по време на диалога и се усещах толкоз постоянна и уверена. Когато видях резултата върху държанието ми и какъв брой процеси задейства в мен, започнах да употребявам кутията по-често. И колкото повече стоях в почвата, толкоз по-големи промени в цялостното ми положение на непоклатимост и сигурност усещах. Сега имам дребен басейн с почва и толкоз доста неща открих и имам за шерване по тематиката „ по какъв начин престоят в почвата въздейства на здравето, държанието и цялостното ни положение ”. Планирам да стартира да споделям повече по тематиката " - пилософства Мегз, а почитателите й се подиграват на причудливите й хрумвания. 

" Здравейте, Каканашева.
Чувал съм, че най-релаксиращо е, да легнеш в дървена кутия, заровена в почвата. Запозната ли сте и смятате ли да опитате? " - написа почитател, а различен добавя " Стоенето в почва е най-сигурното нещо в тоя живот. Генерална подготовка " и " Нямам думи просто! Не знаех,че е толкоз потребно! Сега разбирам за какво свинете на село се търкалят в калта.Само още малко да се постопли и аз отивам да се отъркалям и погрухтя с тях! "

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР