Miele България отпразнува две години от откриването на Центъра си

...
Miele България отпразнува две години от откриването на Центъра си
Коментари Харесай

Когато изкуството срещне технологиите

Miele България отпразнува две години от откриването на Центъра си за на практика умения (Miele Experience Center) с галерия на международно известните български художници Лариса Илиева и Николай Панайотов, а куратор на изложбата беше Филип Зидарски.

На 12 октомври Miele Experience Center навърши 2 години. Производител на премиум уреди за дома и професионална техника събра видни посетители, публицисти и другари в Центъра за на практика умения на компанията. Именно това е мястото, където към този момент две години потребителите имат опция да се допрян от близко до най-елегантните и новаторски електроуреди, които Miele предлага на българския пазар. В центърa са изложени най-новите сбирки на немския производител в работен режим, за потребителите да могат да изпитат удоволствието от работата с тях в действителни условия.
Екипът на Miele посрещна гостите си под мотото на изкуството. За задачата компанията даде своя център за слагане на галерия на картини и статуи на Лариса Илиева и Николай Панайотов, на която гостите могат да се насладят по време на тържеството. Модерните произведения допълват изчистения и грациозен дизайн на уредите, които Miele предлага на своите клиенти години наред. „ Там, където кухнята и всекидневната се преливат в едно, е належащо дизайнът да е оптимално изчистен “, уверени са от компанията. Точно заради тази причина марката основава и напълно новата си линия електроуреди ArtLine, които се ръководят единствено с едно допиране. Това е също по този начин доказателство за новаторския метод на Miele и мотото, към което компанията постоянно се придържа от самото си основаване през 1899 година – “Immer Besser” (Винаги по-добри). “Нашият триумф е построен върху безкомпромисно качество, водещ в бранша дизайн и ангажимент да останем правилни на себе си”, споделят за триумфа си на международно равнище от Miele.
За Art посланието на вечерта значима роля имаха актуалните художници Николай Панайотов и Лариса Илиева, чиито произведения впечатляват родна и задгранична аудитория. Панайотов е човек на изкуството, пробил в Париж като художник, а след 18 прекарани години там, се завръща в България. През 2005 година той купува и ремонтира постройката на изоставеното учебно заведение в Севлиевското село Стоките, с цел да сътвори „ Бялото училище” – различно „ място за изкуство”, ситуирано в подножието на Стара планина. Художникът е приключил “Стенопис” в Художествената академия, където преподава седем години преди да замине. Неговата брачна половинка, Лариса Илиева приключва живопис във факултета по изобразителни изкуства към ВТУ "Св. Кирил и Методий " през 1996 година Усвоява и развива техниката на сухия пастел, с която печели международна популярност. Също като Панайотов, пътyва междy Франция и Бългаpия, търсейки креативна муза.
Следвайки забавния „ Art “ метод, в навечерието на празника Лариса Илиева и Николай Панайотов рисуваха онлайн, а тяхно платно бяха хладилници от най-новата серия на Miele - „ Black board “ (черна дъска). Под съпровода на невероятния Ангел Заберски, празникът на изкуството откри своята нова изложба за вдъхновие.

Екипът на Miele България е извънредно благополучен да бъде хазаин на творбите на тези двама модерни художници тъкмо в навечерието втората годишнината от основаването на Центъра за на практика умения на компанията. Защото „ Immer Besser “ се крие точно в новаторското, елегантното и в изкуството да се отличаваш и да бъдеш друг.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР