Microsoft въвежда ръководства за закупуване, генерирани от AI, в Bing,

...
Microsoft въвежда ръководства за закупуване, генерирани от AI, в Bing,
Коментари Харесай

Bing вече ще показва ръководства за закупуване, генерирани от AI

Microsoft вкарва управления за закупуване, генерирани от AI, в Bing, разгласи компанията в четвъртък. Когато търсите избрани неща, Bing ще покаже основани от AI управления, които оферират съпоставения сред артикули в едни и същи категории, като слушалки или преносими компютри.

Връзката към управлението за закупуване на Bing ще се появи в най-горната част на резултатите на търсачката. Щракването върху управлението разкрива генерирано от AI обобщение за всичко, което се търси, дружно със лист с артикули, подобаващи за запитването. Бутон Сравнение демонстрира диаграма, която извлича спецификации от уебсайтовете на производителите на артикули и ги съпоставя една до друга. 
-->
Microsoft също пуска резюмета на прегледи в своя чатбот Bing. Когато потребителят попитате Bing какво споделят хората за даден артикул, инструментът ще заключи отзивите, събрани от търговци на дребно като Amazon и Walmart. 

Освен това, Microsoft прибавя функционалност за сравнение на цените към Edge, която следи цената на даден продукт, откакто сте го закупили. Ако този продукт спадне в цената, Edge ще ви подкани да се свържете с търговеца на дребно, от който сте го закупили, с цел да поискате възобновяване на сумата. Но не е нужно да вършиме нищо от писането сами; Bing ще изготви чернова на известие, което можете да изпратите до търговеца.

Тъй като Microsoft продължава да вкарва повече AI принадлежности и функционалности за извършване на покупки в Edge, браузърът стартира да се усеща малко претрупан, написа The Verge. Това, което в миналото e рекламирано като опция на Chrome, бързо се попълня с принадлежности, които не всички консуматори желаят или имат потребност. Въпреки че генеративният AI е трогателен прогрес, може да е по-полезно тези принадлежности да се консолидират в уголемение, вместо да се натрапват в преживяването на всички при сърфиране, прибавя изданието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР