Microsoft още веднъж удължи периода, през който потребителите с ограничени

...
Microsoft още веднъж удължи периода, през който потребителите с ограничени
Коментари Харесай

Безплатното обновяване до Windows 10 е възможно до 16 януари

Microsoft още един път удължи интервала, през който потребителите с лимитирани благоприятни условия могат гратис да обновят операционните системи Windows 7 и Windows 8.1 до Windows 10.
Преди нова година софтуерният колос разгласи, че на 1 януари 2018 година ще завърши с безплатните обновявания, само че в този момент оповестява, че удължава периода до 16 януари. В раздела за постоянно задавани въпроси Microsoft написа:

„Ако употребявате помощните технологии, можете гратис да се обновите до Windows 10, тъй като Microsoft продължава да усъвършенства Windows 10 за хората с лимитирани благоприятни условия. Това предложение е годно до 16 януари 2018 година“

Ако имате компютър, работещ под ръководството на Windows 7 и Windows 8.1, към момента можете да се възползвате от този способ за гратис възобновяване, тъй като Microsoft си затваря очите и по никакъв метод не ревизира, дали потребителят има право да се възползва от този способ.

Но в случай че не желаете да се чувствате като нелегално паркирали на място за хора с увреждания, към момента изцяло гратис и напълно легално можете да се обновите до Windows 10 . Microsoft приема ключовете от легалните Windows 7 и Windows 8.1 за инсталиране и активиране на Windows 10. Логично е да се допусна, че софтуерният колос няма да се откаже от тази процедура и в бъдеще.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР