Microsoft имаха изключително силно участие на тазгодишното издание на Е3.

...
Microsoft имаха изключително силно участие на тазгодишното издание на Е3.
Коментари Харесай

The Outer Worlds излиза в края на октомври

Microsoft имаха извънредно мощно присъединяване на тазгодишното издание на Е3. Компанията направи дълго чакания анонс на идващото потомство на Xbox, описа повече за xCloud, платформата за клауд стрийм на видеоигри, показа нови благоприятни условия в абонаментните си услуги и схваща се появи видео от доста игри, които всички чакат.

Една от тази игри е The Outer Worlds на Obsidian Entertainment (собственост на Microsoft). Играта получи особено отношение от мнозина от феновете на Fallout, заради обстоятелството, че „ 76 “ не се оказа това, което чакат, а Obsidian са основатели на една от най-хубавите игри от сериите. По време на представянето на играта беше показан напълно нов филмов откъс към The Outer Worlds, в който беше разкрита датата ѝ на излизане: 25.10 за платформите на Xbox One, PS4 и PC. Любопитна детайлност е това, че играта ще е налична за клиентите на Xbox Game Pass още в деня на дебюта ѝ. Xbox Game Pass е абонаментната услуга на Microsoft, която компанията показа преди повече от две години. Услугата има към този момент и вид за PC – Xbox Game Pass for PC, който е наличен от тази седмица.

Що се отнася до новия филмов откъс към играта, може да забележим представители на някои от фракциите, комбат механиките и оръжията, както и извънредно пъстрия свят на The Outer Worlds.

Играта ще е краткотраен ексклузив за цифровия магазин на Epic, като някъде през идната година се чака да дойде и в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР