Microsoft бе един от първите и основни инвеститори в ChatGPT

...
Microsoft бе един от първите и основни инвеститори в ChatGPT
Коментари Харесай

Ето как Microsoft може да измести Google

Microsoft бе един от първите и съществени вложители в ChatGPT и компанията-създател OpenAI, а неотдавна стана ясно, че компанията на Бил Гейтс ще влага още 10 милиарда $ в плана. 
 OpenAI, ChatGPT-3 Plus и какво ни дава платената версия
Какво ни дава платената версия на ChatGPT

Вълната продължава да расте

Мнозина допуснаха, че в някакъв миг Microsoft ще внедри изкуствения разсъдък в търсачката си Bing, която в хода на последните 20 години по този начин и не съумя да се наложи като сериозен съперник на Гугъл. 

Предположенията излязоха изцяло правилни и тази седмица компанията, основала Windows, разгласи, че ChatGPT става част освен от Bing, само че и от уеб браузъра Edge. 
 Снимка 605801

Bing към този момент ще разполага с обособен прозорец за " диалози " с ChatGPT и ще демонстрира спомагателни бележки от изкуствения разсъдък във връзка с показваните в търсачката резултати. 

Въвежда се и нова Chat функционалност, посредством която ще можем за секунди да получим резюме на цяла страница наличие. 

Друга нова функционалност е Compose, като посредством ChatGPT тя ще ни оказва помощ да пишем текстове и мейли бързо и елементарно. 
 Снимка 605803

Дори и този опит на Microsoft да се окаже несполучлив, макар че не виждаме причина за това, компанията има много малко какво да губи във връзка с Bing и Edge - поради тяхната ниска известност, само че има доста какво да завоюва. 

В същото време властелинът на търсенето в интернет Гугъл е в много неуместна позиция със своя чатбот Bard. 

Дори дребна неточност на Bard би коствала огромни загуби на платформата, просто тъй като все още тя е най-популярната търсачка и всяка неточност би имала огромен отзив. 
 Снимка 605802

Е, тъкмо това се случи единствено дни, откакто Bard бе показан. 
 Гугъл Bard и какво знаем за различната на ChatGPT система
Гугъл отвръща на удара на ChatGPT

Какво е Гугъл Bard

Чатботът на Гугъл върна неверна информация във връзка с цифрова реклама и резултатът бе спад в акциите на Alphabet от 100 милиарда $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР