Миа Халифа беше уволнена от Playboy заради коментари за войната.

...
Миа Халифа беше уволнена от Playboy заради коментари за войната.
Коментари Харесай

Плейбой уволни Миа Халифа: Нарече Хамас - борци за свобода

Миа Халифа беше уволнена от Playboy поради мнения за войната. Миа Халифа нарекла терористите от Хамас „ борци за независимост “ и споделила, че палестинците „ се борят за независимост всеки ден “.

В имейл, адресиран до общността на основателите на Playboy, компанията декларира, че е взела решение да „ приключи връзките на Playboy с Миа Халифа, в това число изтриването на Playboy канала на Mia в нашата платформа за основатели “, написа Fox news, съобщи Новини.бг.

„ През последните няколко дни Миа направи отвратителни и неоправдателни мнения, възхвалявайки офанзивите на Хамас против Израел и убийството на почтени мъже, дами и деца “, написа Playboy.

„ В списанието насърчаваме свободното изложение и градивен политически спор, само че имаме политика на нулева приемливост към речта на омразата. Очакваме Миа да разбере, че нейните думи и дейности имат последици “, прибавят от списанието.

Халифа, ливанско-американски реализатор на филми за възрастни, който в миналото беше най-високо класираната звезда за възрастни, от дълго време назовава Израел страна на „ апартейд “.

В същото време тя получи закани от Ислямска страна за това, че носи хиджаб по време на работа пред камера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР