Мейсън Грийнууд и ръководството на Манчестър Юнайтед са провели продължителни

...
Мейсън Грийнууд и ръководството на Манчестър Юнайтед са провели продължителни
Коментари Харесай

Ръководството на Манчестър Юнайтед ясно е заявило позицията си пред Грийнууд

Мейсън Грийнууд и управлението на Манчестър Юнайтед са провели продължителни диалози, в които двете страни много ясно са декларирали своите позиции. Според „ Дейли Мейл “ играчът, който има контракт с клуба до 2025 година, е изразил желанието си допустимо най-скоро да да се завърне в тима. Клубните шефове обаче са му декларирали, че това не може да се случи през този сезон, тъй като първо би трябвало да завърши вътрешното следствие, което клубът стартира, откакто при започване на февруари Кралската прокуратура изненадващо смъкна всички обвинявания, повдигнати против Грийнууд. Въпросното следствие няма по какъв начин да завърши преди лятото, тъй че в най-хубавия случай 21-годишният нападател би могъл да се завърне за идващия сезон. 

Според „ Дейли Мейл “ в клуба са раздвоени по отношение на възможното връщане на Грийнууд в тима. Спортно-техническото управление счита, че геният би трябвало да получи втори късмет, само че в комерсиалния отдел са на мнение, че това ще навреди на репутацията на клуба. Спонсорите се отхвърлиха от Грийнууд, когато обвиняванията бяха повдигнати в началото, а фланелката с неговия номер въобще бе изтеглена от продажба.

Грийнууд продължава да получава заплата си от 70 000 паунда седмично. До края на контракта си той би трябвало да прибере още към осем милиона паунда и в случай че клубът реши да го уволни, най-вероятно ще би трябвало да му изплати цялата сума. За момента Манчестър Юнайтед отхвърля коментар. Почти несъмнено е обаче, че вътрешното следствие надали ще завърши с решението, че Грийнууд е изцяло почтен по обвиняванията във физическо принуждение над своята другарка Хариет Робсън. Двамата още веднъж се събраха и даже чакат дете, като за всички стана ясно, че точно този процес е довел до свалянето на обвиняванията против Грийнууд, защото приятелката му, която е била основният очевидец по делото, се е отдръпнала. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР