Мей Мъск иска всички жени да се чувстват уверени, носейки

...
Мей Мъск иска всички жени да се чувстват уверени, носейки
Коментари Харесай

Мей Мъск - майката на милиардера, която позира за корица по бански

Мей Мъск желае всички дами да се усещат уверени, носейки бански. Тя е дълготраен модел и майка на и основен изпълнителен шеф на SpaceX и Tesla Илон Мъск, само че това надалеч не е единственото, с което може да се похвали. 74-годишната Мей преди малко влезе в историята, излизайки на корицата на изданието за бански костюми Sports Illustrated. Така тя се трансформира в най-възрастната жена, украсила корицата на годишния брой на списанието, а с това има и обръщение към дамите на всички места по света.

" Когато дамите отиваме на плажа, ние ще се срамим за телата си, до момента в който мъжете ще се разхождат и даже да наподобяват извънредно, няма да им пука ", сподели тя пред People. " Мисля, че и на нас не би трябвало да ни пука толкоз доста! "
 София осъмна с блокади, напрежение и ужас 18 май 2022 | София осъмна с блокади и напрежение по основни кръстовища в натоварения утринен пиков час. Изнервени жители...
Мей Мъск от дълго време е под ярките светлини на прожекторите. Нейният дебют като модел се случва още на 15-годишна възраст, до момента в който живее в Южна Африка, а по-късно е финалистка на състезанието за хубост Мис Южна Африка през 1969 година За себе си споделя казва пред Vanity Fair: " Бях известна доста преди прочут ".

Въпреки това пикът на известността й се случва едвам през последните години, когато театралничи гола за здравния брой на списание Time през 2011 година Скоро по-късно тя стана най-възрастната Covergirl на 69 години и се появи във видеото на Бионсе към песента Haunted, когато беше на 65 години. Още на 60 пък стопира да боядисва косата си и съумява да си откри доста повече работа в стилната промишленост със своята стилна и шокиращо бяла коса.

" Не мислех, че възрастта ще бъде проблем, тъй като като диетолог и академик знам, че възрастта не е проблем "

Пред Sports Illustrated Мей споделя още: " Толкова съм благополучен, че хората в действителност ме търсят за диалози за възрастта и по какъв начин да се чувстваш добре със себе си на всяка възраст. Също по този начин съм доста горда, че мога да предам обръщение на дамите по света да се стремят към благополучие, да вършат нещата, които обичат да вършат, да се смесват с хубави хора, да бъдете благи с всички и да преследвайт задачите си. "

" Наистина пребивавам най-хубавия си живот в този момент и в никакъв случай не съм го очаквала ", безапелационна е 74-годишната.

Дъщерята на Мей Мъск Тоска написа сърдечно писмо до майка си, възхищавайки се на нейните достижения, в което я назова " най-безстрашната жена, която в миналото е познавала ", написа LA Times и цитира част от думите на Тоска:

" През целия ми живот съм виждала майка ми да прави всичко. В резултат на това мисля, че постоянно ще чакам от нея да може да направи всичко. Понякога се чудя дали е време да стартира да лимитирам тези упования, когато тя остарее. Но по-късно я поглеждам още веднъж, към момента неудържима, и си споделям: Още не. "

Снимките за Sports Illustrated са направени в Белиз, а Мей сменя два костюма - на Bahia Maria с 3D флорални елементи и двуцветен костюм на Maygel Coronel, както и тоалет с изрязан контур с едно рамо. Новият брой на списанието излиза през днешния ден, 19 май.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР