Метц и Марсилия не излъчиха победител в мача помежду си

...
Метц и Марсилия не излъчиха победител в мача помежду си
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия допусна изненадваща издънка срещу Метц

Метц и Марсилия не излъчиха победител в мача между тях от 2-рия кръг на Лига 1. Двубоят приключи при резултат 2:2, само че гостите могат доста да съжаляват, защото играха с човек повече от 59-ата минута, само че все пак бяха на косъм да изгубят срещата.

Двубоят стартира чудесно за Марсилия, като в 14-тата минута Емран Согло от дребен ъгъл съумя да промуши топката във вратата и да открие резултата – 0:1. След това гостите означиха второ попадение посредством Валентин Ронже, което обаче не бе зачетено поради засада. В 59-ата минута Абабакар Ло извърши жестоко нарушаване, за което получи пряк червен картон и напусна терена.

С човек по-малко обаче Метц сътвори цялостен поврат. В 65-ата минута Шейх Сабали насочи отдалечен изстрел, топката закупи странна парабола и се озова във вратата за 1:1. В 71-вата минута след центриране от корнер кълбото се озова в Жорж Микаутадзе, който стреля и след не изключително добра интервенция на вратаря топката мина под плонжа му и се озова в мрежата за 2:1.

Марсилия се стресна от това развиване на нещата и натисна в края, като се добра най-малко до равенството. В 82-рата минута Витиня получи в наказателното поле и с шут в близкия ъгъл съумя да означи за крайното 2:2. Така Марсилия има 4 точки и краткотрайно оглави класирането, само че занапред ще се изиграят останалите срещи от кръга. Метц е с 1 извоювана точка на 13-тото място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР