#MeToo движението помете славата и имиджа на много мъже, които

...
#MeToo движението помете славата и имиджа на много мъже, които
Коментари Харесай

Разследват фокусника Дейвид Блейн за изнасилване


#MeToo придвижването опустоши славата и имиджа на доста мъже, които през годините са си разрешавали да употребяват позициите си за неетични полови похождения.
 Мерил Стрийп изригна против Харви Уейнстейн
Мерил Стрийп изригна против Харви Уейнстейн

Никой не желае да бъде другар на продуцента

Последният обвинен в полови похищения е световноизвестният магьосник Дейвид Блейн, който през последното десетилетие направи в действителност впечатляваща кариера.

Вчера New York Times заяви, че полицията в Ню Йорк е получила сигнали от две разнообразни дами, които преди години са били жертва на полови нападения от страна на Блейн.

Имената и на двете се пазят в загадка, само че се оповестява, че става дума за два обособени случая. Първият се е разиграл в жилището на Блейн в Манхатън през далечната 1998 година, като не се прецизира тъкмо какви са били действията на фокусника.

Второто обвиняване е за обезчестяване през 2004 година в лондонски хотел, само че и тук елементи изобщо отсъстват.

Блейн към момента коментирал предявените обвинявания.

Фокусникът е същинска звезда във Англия и Съединени американски щати, където от години радва други звезди и значими клечки с съвършените си умения. В момента Блейн е ангажиран с подготовка на турне, което би трябвало да стартира през юни тази година, само че е допустимо проектите му да бъдат повлияни от разкритията по негов адрес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР