Методи Костов е първото ново попълнение на Миньор Перник за

...
Методи Костов е първото ново попълнение на Миньор Перник за
Коментари Харесай

Миньор задържа основен футболист и обяви първи нов

Методи Костов е първото ново попълнение на Миньор Перник за новия сезон на Втора лига. Днес нападателят и изпълнителният шеф на клуба Велизар Димитров подписаха договор за две години.

За таранът от Ново Делчево това ще е втори престой в Перник, откакто през сезон 2013/2014 водеше " жълто-черната " офанзива и осъществя 8 попадения за " чуковете ". В кариарата си Костов е носил още екипите на Пирин Благоевград, Септември Симитли, Литекс, Верея и Ботев Гълъбово. През есента бе в редиците на Вихрен Сандански, където осъществя 15 попадения.

Другата добра вест за Миньор е, че най-ефективният футболист напролет Божидар Васев също подписа с клуба. Полузащитникът, който донесе куп точки за " чуковете " с значимите си попадения ще носи " жълто-черния " екип в идващите два сезона.

Междувременно стана ясно, че главната част от подготовката на възпитаниците на Христо Янев ще се организира в Етрополе, като към този момент са контрактувани и 4 контролни срещи с Царско село, Марек, Ботев Ихтиман и Чавдар Етрополе. Уредена е инспекция и с Литекс, само че тя ще зависи от програмата на шампионата в първите кръгове на Втора лига.
 Миньор (Перник) стяга сериозна селекция за новия сезон
Миньор (Перник) стяга сериозна селекция за новия сезон

" Чуковете " ще гонят промоция за efbet Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР