Метаморфозата на Бойко Борисов от стриктното му изпълнение на всеки

...
Метаморфозата на Бойко Борисов от стриктното му изпълнение на всеки
Коментари Харесай

Волгин: Русофобията ще изяде главата на Борисов

Метаморфозата на Бойко Борисов от прецизното му осъществяване на всеки съветски интерес в България и подлагането му до угодничество на Кремъл до лицемерно звучащите му сега изказвания против Путин не убягват на твърдата колона последователи на Русия.

Петър Волгин написа знаков разбор в обвързвания с Пик вестник Ретро, в което показва, че скоро двойната игра на Борисов може да завърши:

" Докато беше министър председател, водачът на ГЕРБ доста добре успяваше да лавира сред ползите на Великите сили. Построи „ Балкански поток “, само че купи и американски самолети. Когато се развихри нервността „ Скрипал “, не изгони нито един съветски посланик. След време обаче изгони. Борисов правеше всичко допустимо, с цел да поддържа положителни връзки и с Брюксел, и с Вашингтон, и с Москва. И това му носеше дивиденти освен на интернационалното поле. Със сигурност най-малко една част от пребиваването му на политическия връх се дължи таман на умерената му външна политика. Като цяло българите сме рационални хора. Не обичаме крайностите. Логично е доста български гласоподаватели да са подкрепяли ГЕРБ точно тъй като водачът на партията не изпадаше в крайности по външнополитическите тематики. Борисов не се опитваше да се държи като полски или прибалтийски политик във връзка с Русия. Не изпадаше в истерична русофобия, сходно на редица други партийни деятели, принадлежащи към „ жълтопаветния “ политически набор.

В последно време обаче Бойко Борисов се държи по напълно друг метод. Напук на цялото си досегашно държание сега размахва русофобското знаме със пристрастеността на деятел от „ градската десница “. 

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР