Metallica отбелязаха началото на партньорство си с жестовия преводач Amber

...
Metallica отбелязаха началото на партньорство си с жестовия преводач Amber
Коментари Харесай

Metallica издаде видеа на целия си албум 72 seasons на жестов език

" Metallica " означиха началото на партньорство си с жестовия преводач " Amber Galloway " от AG Productions с стартирането на музикален клип на американски жестомимичен език към всяка ария от новия албум на групата " 72 Seasons ", съобщи dir.bg.

С публикуването на всички 12 видеа от 72 Seasons, " Metallica " стана освен първата метъл група, която издава цялостен албум на жестов език, само че и първата тайфа, която пуска публични видеоклипове един до друг с жестов преводач - изцяло в стилистиката на жанра.

Сътрудничеството е резултат от връзката на " Metallica " с " Amber " и " The Deaf Professional Arts Network " (DPAN) - организация с нестопанска цел, учредена през 2006 година от глухия музикант Шон Форбс и продуцента Джоел Мартин, с цел да направи музиката налична за хората с повреден слух. " Amber " e профилиран преводач на концерти и музикални фестивали, в това число Lollapalooza и Austin City Limits.

" Metallica сподели на света по какъв начин може да наподобява приобщаването ", сподели Amber. " Смята се, че слагането на надписи на музикален клип е задоволително. За страдание текстът не демонстрира интонациите и прочувствената връзка ".

" За мен като музикант, който през целия си живот е бил голям почитател на " Metallica ", е безспорна чест да работя с групата и Amber G Productions, с цел да осъществяваме цялостен албум, наличен на жестов език. Надяваме се, че повече групи и реализатори ще последват образеца на Metallica. Съществува цяла общественост от почитатели със слухова загуба, които са подготвени да се допрян до
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР