Металдетектингът е хоби, което добива значителна популярност през последните години.

...
Металдетектингът е хоби, което добива значителна популярност през последните години.
Коментари Харесай

Кои са най-добрите модели металотърсачи на Teknetics?

Металдетектингът е занимание, което добива забележителна известност през последните години. Това се дължи на множеството позитиви, които носи на търсача като превозване на свободното време на чист въздух, контакт с природата, разглеждане и опознаване на разнообразни местности. Като огромно преимущество се явява и опцията за финансова полза.

За да практикувате металдетектинг ще ви бъде належащо да се снабдите с най-важното изискване за успеваемост – металотърсач. Ще откриете голям брой разновидности, както онлайн, по този начин и във физическите магазини. Като едни от най-хубавите се открояват, споделят от iShop. Те са висококачествени, ефикасни и се оферират на налични цени.

Какви функционалности и свойства би трябвало да има металотърсачът?

Когато избирате да закупите металдетектор, би трябвало да бъдете деликатни и да проучите предлаганите моделите, както и да се посъветвате с експерт, който да ви насочи, в случай че нямате нужните познания и сте новак. Устройството, което избирате, би трябвало да има следните функционалности и свойства:

  • качество – то зависи от съвкупността от фактори, които окачествяват един детектор като добър такъв;

  • устойчивост – когато работите в полеви условия и нямате опция за непрекъснато презареждане, животът на батерията и нейната устойчивост имат основна роля;

  • да съответствува предмета на търсене с задачите ви – най-често обект на търсене са: самородно злато и сребро, никел, метали, олово, монети, реликви. Трябва да съобразите дали моделът, на който сте се спрели, е подобаващ за задачите на търсенето ви. Може да се насочите към профилирано устройство или универсално;

  • качествена дискриминация – при съществуване на добра дискриминация бихте могли да спестите време и старания, тъй като уредът ще отсява предметите, които не се характеризират като търсени и не дават отговор на честотата;

  • размер на намотката – в случай че желаете да работите на огромна дълбочина, размерът на намотката ще окаже основна роля за вашите възможности;

  • положителни характерности и спомагателни функционалности – съществуването на светлинни и звукови сигнали доста улеснява процеса на работа, както и ръчното управление на чувствителността на технологията;

  • дали типът дава отговор на критериите ви – в случай че желаете да употребявате металотърсача в дълбочинни условия, само че моделът, който сте избрали не поддържа работа на толкоз огромна дълбочина, то той не е подобаващ за вас.

Кои са най-хубавите модели на марката Teknetics?

Марката Teknetics е известна като производител на качествени металотърсачи, потвърдили се измежду конкурентните оферти. Teknetics оферират голям брой модели, само че най-изявени и положителни се явяват:

  1. Eurotek Pro
    Този металотърсач на Teknetics се откроява със своите оптимални спецификации. Моделът е модернизиран вид на предшественика си Eurotek. Причина за неговата известност са множеството функционалности и екстри, които производителят е заложил в инструкциите на продукта: опция за локализиране като пинпойнтер, контролиране на дискриминирането с придвижването на сондата, досегаемост и елементарно ръководство, добра работна периодичност, възлизаща на 7.69 kHz. В комплекта на Teknetics Eurotek Pro може да откриете и водозащитена сонда. Сред главните преимущества на модела е опцията за контролиране на голям брой от настройките – сензитивност, дискриминация, тон.

  1. T2
    Това предложение от Teknetics има забележителна продуктивност, съчетана с опция за професионално равнище на прилагане и елементарно таргетиране на търсените обекти. Този металотърсач е доста елементарен за управление, което го прави подобаващ освен за напреднали, само че и за начинаещи в региона. С него елементарно ще идентифицирате задачата си с T2, тъй като има огромен екран с дигитален екран. Дискриминацията се контролира посредством двойно филтриращ режим. Модел T2 е водоустойчив.

  2. G2
    Чувствителността на това устройство на Teknetics е огромна, което се явява основното му преимущество. Друг позитив, който се откроява, е опцията за работа на огромни дълбочини. Чрез G2 е уместно да търсите злато и монети във всевъзможни условия – сухоземни, водни, дълбочинни. G2 може да ви предложи сформиране на разбор на почвата, което да улесни работата ви. На екрана можете да пресъздавате графика, която регистрира цената на минерализация на почвата.

  3. Delta 4000
    Това е измежду най-бюджетните и функционални оферти на Teknetics. Ако желаете да изберете металотърсач, който ще ви прави отлична работа, само че не разполагате с доста средства, това е вашето оптимално решение. Delta 4000 има опция за работа в дълбочинни условия, както и да дефинира местоположението на търсения предмет и дълбочината, на която се намира. Delta 4000 е съвършеният избор за вас, в случай че задачите да употребявате металотърсача най-вече на дълбочина. Работната му периодичност е отлична – 7.81 kHz, а тежестта му от 1 кг прави това устройство елементарно портативно. Като спомагателен аксесоар в комплекта ще откриете водоустойчива сонда.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР