Meta Platforms Inc. (компанията майка на Facebook, Instagram, WhatsApp и

...
Meta Platforms Inc. (компанията майка на Facebook, Instagram, WhatsApp и
Коментари Харесай

Meta и Microsoft стартират интеграция на техните приложения Workplace и Teams



Meta Platforms Inc. (компанията майка на Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus) и Microsoft Corporation оповестиха в сряда, че фирмите, които употребяват платформите за онлайн връзка Workplace на Meta и Microsoft Teams , ще могат да интегрират двете приложения.

" Едно нещо, което научих от пандемията, е, че фирмите не разчитат единствено на един инструмент, с цел да свършат работата си, тъй че наша отговорност като водачи в интернет пространството е да подсигуряваме, че инструментите, които те употребяват, се интегрират и взаимодействат между тях ", съобщи Джеф Типър - корпоративен вицепрезидент за продукта Microsoft Teams.

Интеграцията ще бъде безвъзмездна, подчертаха двата софтуерни колоса, добавяйки, че техните клиенти " ще могат да предават онлайн срещи и предавания от Teams към Workplace от 2022 година ".

Инструментите за отдалечена работа се трансфораха в основни детайли за фирмите по време на пандемията от Covid-19.

" Трябва да се срещате със чиновниците там, където са те непосредствено, където и да правят работата си, каквито и платформи да употребяват най-вече “, сподели за Ройтерс Уджвал Сингх, началник на Workplace на Фейсбук. Той уточни, че интеграцията е ориентирана значително към клиентите на двата продукта.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР