Месут Йозил може да получи още 10 млн. евро от

...
Месут Йозил може да получи още 10 млн. евро от
Коментари Харесай

Йозил може да прибере още 10 млн. евро от "Арсенал"... без да прави каквото и да е

Месут Йозил може да получи още 10 млн. евро от " Арсенал " без да прави каквото и да е. Според вестник " Сън ", в клуба са обезпокоени, че отлъченият плеймейкър ще отхвърли всички оферти за трансфер този месец, с цел да получава заплатата си до юни.

Месечното възнаграждание на германеца възлиза на към 1,65 млн. евро. Договорът му изтича през лятото и е структуриран по този начин, че в случай че Йозил го извърши, ще вземе и голям бонус за преданост.

Медиите в Турция пишат, че Йозил към този момент се е споразумял с локалния гранд " Фенербахче " и ще се обвърже с клуба за 3 години. По този метод той ще извърши обещанието, което е дал на майка си, а точно - един ден да облече екипа на 19-кратния първенец на южната ни съседка. Дали обаче няма да го отсрочи с половин година?

This city...
— Mesut Özil (@MesutOzil1088)

Йозил мина в " Арсенал " през 2013 година Тогава " артилеристите " заплатиха на " Реал " Мадрид над 45 млн. евро за правата му. Халфът записа 254 мача с екипа на лондончани, отбелязвайки 44 гола.

През сегашния сезон Йозил бе оставен отвън състава на мениджъра Микел Артета, с който са някогашни съотборници. Испанският треньор неведнъж сложи под подозрение отдадеността на футболиста към клуба.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР