Местният координатор на Продължаваме промяната“ в Пловдив Александър Ракшиев се

...
Местният координатор на Продължаваме промяната“ в Пловдив Александър Ракшиев се
Коментари Харесай

Важен човек от ПП хвърли оставка

Местният координатор на „ Продължаваме промяната “ в Пловдив Александър Ракшиев се е отказал от поста. Подал е заявката за това при започване на месеца, а аргументите били персонални, оповестява „ 24 часа “.

„ Аз имам семейство с две дребни деца, които живеят в София. На процедура от януари аз пребивавам разграничен от тях и това много ми тежи. Бих желал да прекарваме повече време дружно “, изясни той. И уточни, че към момента е част от партията, само че не знае какъв брой деен ще бъде. „ 2 години в политиката за човек, който няма политически упоритости, са доста “, добави Ракшиев.

Той отхвърли да разяснява записа от Националния съвет на „ Продължаваме промяната “, публикуван от депутата Радостин Василев. „ Дори не съм го слушал и не знам какво се споделя на него. Откакто подадох оставка не проследявам толкоз какво се случва “, съобщи Ракшиев. Определи постъпката на Василев като „ нечистоплътна “.

Все още не е ясно кой ще заеме мястото на Александър Ракшиев в Пловдив. „ Това е административно-организационна позиция. В София ще решат кого да назначат “, сподели депутатът от Политическа партия Росен Костурков.

Етикети: Продължаваме промяната Сканирай
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР