Местните власти трябва да бъдат отговорни за стандарта на живот,

...
Местните власти трябва да бъдат отговорни за стандарта на живот,
Коментари Харесай

Хасан Азис: Местните власти трябва да бъдат отговорни за стандарта на живот


Местните управляващи би трябвало да бъдат виновни за стандарта на живот, като за задачата би трябвало да бъдат провеждани действителни политики.

Това сподели в ефира на Българска национална телевизия заместник-председателят на Движение за права и свободи Хасан Азис и добави, че от Европейски Съюз ще бъдат отпуснати 4 милиарда евро за българските общини.

С тези пари се позволяват проблемите с инфраструктурата – паркове, улици, тротоари, само че не се усъвършенстват самите условия за работа. Това е въпрос, който би трябвало да се води от централната власт.

Хасан Азис добави, че в Кърджали няма безработица, защото там има заводи, основани с напъните на локалната власт, без страната да е била директно ангажирана.

Заместник-председателят на Движение за права и свободи Хасан Азис означи, че от основна значение е покачването на квалификацията при младежите и добави, че тютюнопроизводството към този момент не е приоритет за тях, а технологиите.

,,В момента осигуряваме работна ръка от целия район, освен от Кърджали. Но локалната власт няма по какъв начин да е сама, в случай че липсва централната власт. Засега нямаме нейната поддръжка, тъй като липсва разговорът. Имаме единствено и само положителни планове, които не се осъществят. Липсва всякаква координация'', разясни още Азис.

По въпроса с акциза за бездимните цигари той съобщи, че на следващия ден ще се разиска този въпрос в парламентарната група на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР